Publié le :22/07/2021

Beste klanten,

Als je in Frankrijk woont:

Om uw vragen te beantwoorden en u in alle vrijheid van uw verblijf te laten genieten, moet u na recente aankondigingen van de regering bij uw aankomst eenmalig uw gezondheidspas tonen (alleen voor personen van 18 jaar en ouder). Deze kan digitaal of op papier worden voorgelegd.
Met deze geldige pas kunt u gedurende uw hele vakantie genieten van alle activiteiten en ontspanningsoorden van ons etablissement.

De sanitaire pas wordt slechts één keer aan het begin van uw verblijf aangevraagd en geeft u het recht om de faciliteiten van de camping te gebruiken (bar-restaurant, zwembaden...) voor de duur van uw verblijf. (U hoeft niet elke 72 uur getest te worden om van uw vakantie te genieten)

De gezondheidspas is nu als volgt samengesteld

- volledig vaccinatiecircuit
- PCR-test, of antigeentest, maar nu ook een zelftest die onder toezicht van een gezondheidswerker (arts, medisch bioloog, apotheker, verpleegkundige, kaakchirurg, verloskundige, fysiotherapeut) wordt uitgevoerd en minder dan 72 uur oud is
- certificaat van herstel van de Covid 19 daterend van ten minste 11 dagen en minder dan 6 maanden geleden.

Als u buiten Frankrijk woont: de test moet minder dan 72 uur oud zijn.

Minderjarigen zijn pas eind september bij de gezondheidspas betrokken.

De controle van de gezondheidspas begint op 21 juli.

Wat het prefectorale decreet van 17 juli betreft, is de sluiting van bars, restaurants en uitgaansgelegenheden om 23.00 uur opgeheven.

Zorg goed voor jezelf.
Tot ziens.

Retour