Camping Frankrijk aan de Middellandse Zee in Pyrénées Orientales

Kamperen aan zee met aquatisch gebied

Aan camping Le Palais de la Mer heersen het strand en de natuur. Hier, in het hartje van het natuurgebied in de Oostelijke Pyreneeën, bent u zo bij het strand waar u kunt genieten van de zee en de natuur. Ook bieden wij aan een waterpark voorzien van 4 zwembaden 3 daar van zijn verwarmd : één met kinderbad en jacuzzi, één met vier waterglijbanen voor de liefhebbers en waterpret ; voor ontspanning en zwemmen een zwembad van 19 meter lang, voor de kleintjes ee zwembad met ludieke spelletjes, ook een jacuzzi en hammam.

Nieuw zwemparadijs op de camping Palais de la Mer in Sainte-Marie

Camping met waterpark en directe toegang tot het strand in de buurt van Argelès sur Mer.

De 4-sterren camping Le Palais de La Mer is meer dan ooit "de watercamping van Sainte Marie La Mer" met zijn directe toegang tot het strand en zijn nieuwe verwarmde waterpark bestaande uit 4 glijbanen en een zwembad voor kinderen met leuke spelletjes.

De familiecamping Le Palais de La Mer is al uitgerust met 2 zwembaden: 1 verwarmd met een waterval, kikkerbad en whirlpool en 1 met een groot zwembad van 19 meter lang, om nog maar te zwijgen van de jacuzzi en de overdekte hammam, en is de ideale plek voor een geslaagde watervakantie.

Kampeervakantie aan de Middellandse Zee met directe toegang tot het strand

De receptie is elke dag open van 8 uur tot 18 uur. Voor de accommodaties kunt u inchecken ‘s zaterdags van 15 uur tot 20 uur en uitchecken voor 10 uur. De accommodaties moeten voor 12 uur vrij zijn. U hebt de mogelijkheid om barbecues, safes, jetons voor de wasmachine en tickets voor wifi te huren. Aan de receptie helpt men u graag verder wanneer u een bezoek wilt brengen aan één van de mooie sites die onze regio’s te bieden heeft.
Lakens te koop bij de receptie.

TOEGANKELIJKHEID VOOR GEHANDICAPTEN :
- Sanitaire voorzieningen op de camping en in het zwembad
- Toegankelijkheid PMR-zwembad (zonder lanceerinrichting)

4-sterren camping diensten

U vindt op onze camping de volgende diensten: bar-restaurant, kant-en-klaarmaaltijden, zelfbediening, medisch centrum (op 1 km afstand), wasmachines.

situation plage bord de mer occitanie argelès sur merAccès direct à la plage !

Activiteiten

Zodra u zich in uw huuraccommodatie of op uw kampeerplaats in Sainte Marie La Mer heeft gevestigd, kunt u volop genieten van de mini-boerderij met zijn dieren, onze vele activiteiten en animaties voor het hele gezin, onze sportuitrusting (tennis, multisportterreinen), minigolf, het treintje en de kinderclub voor de allerkleinsten.

Verblijf in huur- of kampeerterreinen

Om uw vakantie aan de Middellandse Zee onvergetelijk te maken, stelt onze camping Le Palais de la Mer tal van accommodaties voor (appartementen en bungalows), stuk voor stuk comfortabele slaapplaatsen en kampeerplaatsen voor uw tent, caravan of camper, om u zo dicht mogelijk bij de ware natuur te brengen. Onze camping biedt u een waaier aan diensten: bar-restaurant, kant-en-klaargerechten, zelfbediening, medisch centrum (op 1 km), wasmachines. Totaal aantal standplaatsen: 197.

Nieuws
Itinéraire
 

Le Blog du Camping

Toute l'année nous allons vous parler des Pyrénées-Orientales, de nos petits coins préférés, des coutumes, de nos coups de coeur et de la vie de notre camping.

Les Plus Beaux Villages des Pyrénées-Orientales

À seulement 20 minutes de Perpignan, dans les Pyrénées-Orientales, la nature paraît jaillir du sol à l'approche de Castelnou. Son château millénaire, ses belles pierres patinées par le temps, ses couleurs ocre et ses toits ondulants en font l'un des "Plus beaux villages de France". Que faire, que voir à Castelnou ? Suivez le guide !

L'âne Catalan, histoire d'un symbole

Très grand, fin et élégant, l'âne catalan est l'un des symboles forts des Pyrénées-Orientales. Pourtant, l'espèce est aujourd'hui en voie de disparition.

Journées européennes du patrimoine

Le week-end du 18 et 19 septembre 2022 se déroulent les Journées du Patrimoine. L'occasion de (re)découvrir des lieux habituellement non ouverts au public. Voici les coups de coeur du camping !