NIEUWS
Voorjaarspromotie op onze "WEEK-END" bungalows

-15 % voor de periode van 06/07/19 tot 20/07/19

- 10% voor de periode van 27/07/19 tot 10/08/19

en -20% voor een verblijf van 3 weken.

Onze toppers

Waterpark

Laatste ontwikkelingen voor 2018, een waterpark, voorzien van vier glijbanen :

- Een must'tob (een cirkelvormige open) glijbaan van 31.54 meter lang

- Een slide'tob glijbaan 2 banen 14.45 meter lang

- Een cirkelvormige buisvormige glijbaan 45.56 meter lang

Dat wil zeggen een totaal van 108 meter plezier.

Er is ook een kinderbad met verschillende ludieke spelletjes zodat de kleine kinderen zich kunnenvermaken.

Camping Frankrijk Middellandse zee

Aan camping Le Palais de la Mer heersen het strand en de natuur. Hier, in het hartje van het natuurgebied in de Oostelijke Pyreneeën, bent u zo bij het strand waar u kunt genieten van de zee en de natuur. Ook bieden wij aan een waterpark voorzien van 4 zwembaden 3 daar van zijn verwarmd : één met kinderbad en jacuzzi, één met vier waterglijbanen voor de liefhebbers en waterpret ; voor ontspanning en zwemmen een zwembad van 19 meter lang, voor de kleintjes ee zwembad met ludieke spelletjes, ook een jacuzzi en hammam.

Om uw vakantie aan de Middellandse Zee onvergetelijk te maken, stelt onze camping Le Palais de la Mer tal van accommodaties voor (appartementen en bungalows), stuk voor stuk comfortabele slaapplaatsen en kampeerplaatsen voor uw tent, caravan of camper, om u zo dicht mogelijk bij de ware natuur te brengen. Onze camping biedt u een waaier aan diensten: bar-restaurant, kant-en-klaargerechten, zelfbediening, medisch centrum (op 1 km), wasmachines.

De receptie is elke dag open van 8 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 19 uur. Voor de accommodaties kunt u inchecken ‘s zaterdags van 14 uur tot 20 uur en uitchecken voor 10 uur. De accommodaties moeten voor 12 uur vrij zijn. U hebt de mogelijkheid om barbecues, safes, jetons voor de wasmachine en tickets voor wifi te huren. Aan de receptie helpt men u graag verder wanneer u een bezoek wilt brengen aan één van de mooie sites die onze regio’s te bieden heeft.