NIEUWS
nouveau sanitaire au campingOntdek onze nieuwe sanitaire camping Le Palais de la Mer
Onze toppers

GENIETEN VAN EEN AANBOD ...

- 20% KORTING VOR ONZ HUREN

VOOR DE PERIODE 01/07/17 TOT 15/07/17

( Behalve op de Bungalow "ALISE" & "PACIFIQUE PLUS "

AND -30 % on onzere modele " LAGUNA" voor een verbleiv von 2 weeks

von 24/06/17 tot 15/07/17

Fun voor jong en oud met het vakantietreintje dat u naar de kinderboerderij brengt.

Camping Frankrijk Middellandse zee

Aan camping Le Palais de la Mer heersen het strand en de natuur. Hier, in het hartje van het natuurgebied in de Oostelijke Pyreneeën, bent u zo bij het strand waar u kunt genieten van de zee en de natuur.

Om uw vakantie aan de Middellandse Zee onvergetelijk te maken, stelt onze camping Le Palais de la Mer tal van accommodaties voor (appartementen en bungalows), stuk voor stuk comfortabele slaapplaatsen en kampeerplaatsen voor uw tent, caravan of camper, om u zo dicht mogelijk bij de ware natuur te brengen. Onze camping biedt u een waaier aan diensten: bar-restaurant, kant-en-klaargerechten, zelfbediening, medisch centrum (op 1 km), wasmachines.

De receptie is elke dag open van 8 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 19 uur. Voor de accommodaties kunt u inchecken ‘s zaterdags van 14 uur tot 20 uur en uitchecken voor 10 uur. De accommodaties moeten voor 12 uur vrij zijn. U hebt de mogelijkheid om barbecues, safes, jetons voor de wasmachine en tickets voor wifi te huren. Aan de receptie helpt men u graag verder wanneer u een bezoek wilt brengen aan één van de mooie sites die onze regio’s te bieden heeft.